Our Newsletter


Pengenalan SRM

Mutiara_Kata_Pengurus_SRM.jpg

Selamat Datang Ke Sahabat Roselle Marketing.....

Logo Syarikat :

Logo-SRM-Baru-2.jpg

Motto Syarikat :-

Kedai Muslim...Produk Muslim...Untuk Pengguna Muslim....

Missi & Visi Syarikat :-

Visi Syarikat Kami adalah Jelas iaitu..........

1: Untuk Mendorong Pasaran Produk HALALLAN  TOYYIBAH dan Menyediakan Peluang Perniagaan Berkonsepkan Islam Bagi Membangunkan Ekonomi ISLAM.

2: Untuk Membina Sebuah Komuniti Pengguna dan Usahawan MUSLIM Yang Bersifat JEMAAH.

3: Menjana Kekuatan UMMAH Melalui Komitment Ekonomi dalam Mempromosikan Barangan HALALLAN TOYYIBAH Yang Berkonsepkan MUSLIM dengan Membawa Slogan "PRODUK MUSLIM PILIHAN ANDA" Bagi Memenuhi Tuntutan Fardu Kifayah di Kalangan Masyarakat ISLAM.

Dengan adanya Kedai SRM, Kami berhasrat menyediakan perkhidmatan Runcit yang Kukuh dan diyakini berlandaskan Hukum Syarak Agar dapat memberikan keuntungan dan Haiyah Taibah (Kehidupan Yang Baik) Kepada Pengguna.

Melalui Rantaian Niaga Pula, Kami Ingin Meningkatkan Ekonomi Masyarakat Islam Tempatan Melalui Produk Makanan Halal Supaya Setanding Dengan Keluaran Produk Sedia ada di Pasaran Dalam Memenuhi Tuntutan Keperluan Ekonomi.

Seperti Kedai Serbanika Lain, Kami Menawarkan Lebih Daripada 1,000 Jenis Barangan Keperluan Meliputi Keperluan Dapur, Produk Herba, Produk Kesihatan, Makanan Kering dan Basah Termasuklah Juga Produk Pencuci Serta Haruman Yang Kesemuanya HALAL LAGI SUCI.

Kesemuanya Mendapat Status Halal Dari Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) Selain diHasilkan Sendiri Secara Kecil-Kecilan di Rumah Seperti Kuih-Muih Sejuk Beku Segera. Manakala Yang Lainnya adalah Produk Muslim Yang Dikeluarkan oleh Negara-Negara Islam Seperti Yaman, Arab Saudi, Iran dan Sebagainya.

Semoga dengan adanya Kedai SRM Ini, Dapat Memudahkan Lagi Para Pengguna Muslim Untuk Mendapatkan Bekalan Barangan Keperluan Harian Yang Betul-Betul HALAL dan SUCI Keluaran Bumiputera Muslim.

Insyaallah....

Wassalam.